Jerebu di Sogo Jalan TAR !

demo

Bangsa lain tak puas hati…bersatu hati pangkah dalam kertas undi.

Di Kg Buah Pala depa bersatu moral, sokongan dan kewangan.

Orang kita tak jumpa titik penyatuan tersungkur di kaki lima Sogo !

Lu fikir lah sendiri…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Jerebu di Sogo Jalan TAR !

  1. ita... says:

    hi deanz…. tak tau nak komen per… just singgah sebentar bertanya kabar….πŸ™‚

  2. semutzapi says:

    ita,
    sihat adanya…jgn lupa pakai mask & spek hitamπŸ™‚

  3. Masy says:

    ape nk komen tadi dah lupe plk. hehe

  4. semutzapi says:

    masy,
    kena asap terus lupa la tu…

  5. relevan says:

    Jerebu kuat kat sogo..patut lah ramai org pakai topeng..he

  6. semutzapi says:

    Relevan,

    bagus jugak kalau bukak kedai jual mask…bole dapat duit raya sikit..

  7. faisal says:

    hye
    thx tau bace blog aku
    n sory lmbt reply comment aku..
    erm..jln kuang,rawang..?
    hahahaa…jauh tu..
    aku xbiase area2 situ..
    but skrg ni aku tgh cuti ni..
    leh gak jjak kaki kat sane..
    but tkut plak ssat..
    ko org rawang ke…?

  8. semutzapi says:

    faisal,

    area tak biasa la baru ada thrill, mandrem lebih wooo…
    meremang bulu roma…

    aku dok situ..area dlm belukar kat estet tuh..ada bran?πŸ˜‰

  9. noorlara says:

    tu le kekuatan bangsa lain yg kita kena blajau, jahat tak nampak, semuanya dibuat dalam diam…

  10. semutzapi says:

    Noor,
    kita juga ada kekuatan yang org lain x nampak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s