Selamat hari raya

raya

Ramadhan bulan ibadah dan juga bulan juadah akan meninggalkan kita semua, Syawal bakal menjelma. Mohon maaf atas segala keterlanjuran andai ada yang terlepas kata, tersalah tulis, tersalah terjah, terlalu bias atau apa sahaja yang boleh mengguris hati dan perasaan.


Tiada pemberian yang terindah selain kata maaf. Tiada perbuatan yang termulia selain memaafkan. Berhati-hati memandu. Gua pun nak cuti raya jugak…

Selamat Hari  Raya Aidil Fitri 1430 H.

.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

17 Responses to Selamat hari raya

  1. syura says:

    Selamat Hari Raya…ampun dan maaf kut2 ada tersilap cakap, tersasul bahasa kerr.. heheheh…

  2. semut api says:

    Syura,
    selamat hari raya…open house bila?
    🙂

  3. theConfused says:

    salam eid… hati2 di jln raya

  4. dua belas says:

    will miss..

    🙂

  5. pyanhabib says:

    selamat hari raya aidilfitri,
    bangun pagi-pagi
    mandi dan gosok gigigigi!

  6. cerpelai says:

    Selamat hari raya aidilfitri.. Tadah tangan doa takpe, jangan tadah tangan bawah meja..

  7. semut api says:

    confuse,
    tq, jangan lupa bayar tol di lebuh raya..

    dua belas,
    miss something….. (?)🙂

    bro Pyan,
    selamat hari raya
    dah sebulan posa
    zakat fitrah bila nak bayar?

    cerpelai,
    gua tadah tangan atas meja..baca doa bayar zakat..🙂

  8. relevan says:

    relevan said…

    Selamat pindah Semutzapi..pindah kat sini bg menyengat lagi sengatan kau tu..he he
    Apa pun Slm Aidil fitri..maaf zahir batin..

    *komen yang dipindahkan.

  9. noorlara says:

    sembangpun jarang mana nak ade kata-kata yg terlanjur, apapun sayapun pohon maaf manale tau dalam diam ade kesalahan lalu yg masih tersisa. Semoga bergembira bersama famili di Syawal ini.

  10. bejahnz says:

    gua rasa sedih.
    sebab lepas ni.
    gua pegi masjid dah xde mkn free dah time maghrib.
    sob sob.

  11. baginda says:

    Kami warga ERA PASCA ingin mengucapkan Salam Lebaran kepada semua pembaca blog ini… DAN….

    Walauapepun….

    Ampun maaf daripada kami andai…

    TERkasar bahasa
    TERsilap pukul
    TERambil barang
    TER’pau’ duit
    semua TER2 yang lain

    Ikhlas dari kami warga Era Pasca:
    Naruto Sensei & baginda®

  12. semut api says:

    relevan,
    slamat hari raya juga..jgn lupa kuih batang buruk🙂

    noor,
    ok..lepas ni dah x ada sisa-sai.

    bejahnz,
    stok megi takkan habis kot..
    slamat hari raya..

    baginda,
    sama-sama kita bermaafan..kutuk kutuk juga …ye dak?
    txs drop..

  13. afrar yunus says:

    salam
    “Taqabbalallahu minna wa minkum”
    “Semoga Allah menerima amalan (amalan dan ibadat di Ramadhan) kami dan kamu”

    Maaf zahir batin dari saya dan keluarga

    Selamat Menyambut Eidul Fitri pada 20 September 2009 @ 1 Syawal 1430H
    Allahu Akbar, Allahu Akbar, Allahu Akbar, Walillah il hamd.

  14. k.e.r.i. says:

    selamat hari raya aidilfitri.

  15. semut api says:

    Sdra afrar & keri,

    Selamat hari raya mohon maaf zahir & batin..

  16. daku juga mohon maaf atas segala salah silap dan apa2 yg terkurang….

    Entryku kali ini

    Kampong halaman menggamit mesra
    Buat perantau yang jiwa tersiksa
    Kenangan Syawal masih terasa
    Meriah suasana gembira senantiasa

  17. semut api says:

    ouled,
    macam banyak sangat salah dgn gua…apa pun slamat beraya..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s