Tidak kira siapa pun…

Tidak kira apa fahaman politik yang di anuti. Sama ada seorang Menteri mahupun Sultan. Jutawan ataupun miskin melarat. Daripada alim ulamak hingga si rempit ragut jalanan. Melafazkan kalimah Allah Maha Besar ataupun God the almighty. Pelobi mahupun pencacai. Biar dari ceruk dunia mana sekalipun kamu berada…biar duduk di hotel bertaraf lima bintang di Palace Of The Golden Horses sekalipun…

Pastinya suatu ketika dulu pernah melalui satu proses kelahiran dari perut seorang ibu…Selamat Hari Lahir kepada yang dilahirkan pada hari ini…

gb

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

20 Responses to Tidak kira siapa pun…

  1. dua belas says:

    selamat ulangtahun ..

    moga Allah sentiasa melindungimu, melimpahkan kurniaan rezeki dan merahmati usiamu..
    โค

  2. semut api says:

    selamat ulangtahun kelahiran juga kpd yang dilahirkan pd hari ini..

  3. shafarina says:

    hepi besdayyyyyyyyy๐Ÿ˜€

  4. semut api says:

    shaf,
    b’day siapa? ๐Ÿ™‚

    tqvm.

  5. iris says:

    Selamat hari lahir juga buat sesiapa yang kamu wish. Esok hari lahir adik saya.

    =)

  6. semut api says:

    iris,
    hahahah…semat hari lahir kpd dia..

  7. relevan says:

    Hari lahir ke atau dapat yang baru lahir? ๐Ÿ™‚

  8. lin says:

    semoga panjang umur, semuanya

  9. lin says:

    semga pjg umur semuanya.

  10. Salam

    Semoga pnjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam lindunganNya…

  11. semut api says:

    relevan,
    saya tidak melahirkan…๐Ÿ™‚

    lin,
    …dan murah rezeki.

    YB,
    ..amin…

  12. me3n says:

    Selamat hari lahir…tidak kira siapa punโ€ฆ

  13. semut api says:

    ye…betul tu me3n..๐Ÿ™‚

  14. lin says:

    14.2.2010 ulang tahun kita dlm service (14.2.92)

  15. nita says:

    hepi belated besday…..smoga dprmudahkan khidupan di dunia n akhirat.amin……..jgn lupa 8 february ye…..(^__^ “)

  16. semut api says:

    lin,
    lama dah tu..๐Ÿ™‚

    nita,
    tqvm.. ad apa dgn 8 feb?

  17. syura says:

    sori deanz…lambat lak aku nak wish… hepi belated besday.. emmm…. keberapa ekk…sori laa bro…dah lupaa…

  18. semut api says:

    syura,
    ye la org dah dok jauh katakan….

  19. lin says:

    walaupun dah lama……………… tp ingat pd kekwn sama batch. mana yg hilang x dengar berita

  20. semut api says:

    lin,
    memroy tuh…panjat gunung tgh hujan…๐Ÿ™‚
    member lain tak tau la..mmg lama ada yg langsung x contact..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s