My heart stuck on u… (hulu selangor)

mulanya pagi ni gua memang nak update, on pc segala… toilet, minum, mail, keje, membaca, melayar, khidmat nasihat, test line…

baru saat ini gua punya waktu sedikit lengang tapi gua lupa apa nak tulis pagi tadi…

gua jadi stuck di sini .

.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to My heart stuck on u… (hulu selangor)

  1. shafarina says:

    haiyaaaaaaaaa

  2. semut api says:

    shaf,
    stuck la bebb… 🙂

  3. relevan says:

    Lor yak..ngape jadi gini…aok beria sangat kat Hulu selangor tu dak?..

  4. semut api says:

    relevan,
    tempat jatuh lagi di kenang…inikan pula tempat mengundi last election..

  5. PnConfused says:

    ko ngundi tak nanti?

  6. semut api says:

    pn C,
    gua dah jajahan lain sekarang ni..
    kalau pi pun jadi pengundi hantu siang…hahahaha..

  7. Masy says:

    lengang ke senggang?

  8. semut api says:

    masy.
    dalam entry tu ..lengang.

    harap maklum.

  9. Bijen M. says:

    Sabar bro.
    Tak lama dah.

  10. semut api says:

    zal,
    den cakap yang bonar…🙂

    bijen,
    kita lihat siapa yang kena…

  11. nita says:

    biasalah tu…dh TUA2 @ berumur ni mmg pelupa!!!

  12. semut api says:

    nita,
    banyak makan semut kottt….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s