Menelanjangkan kebodohan…?

Beliau hanya perlu menelanjangkan kebodohannya untuk menjadi berani melakukan aksi sebegini. Atau mungkin beliau perlu kombinasi kedua-duanya sekali, keberanian dan kebodohan sekaligus untuk aksi sebegitu.

Gua tak berani untuk beraksi seperti beliau sebab gua bukan beliau tapi belia… Belia yang benci rempit. Gua dapat f*** bila gua horn mat-mat dan minah rempit couple yang bersimpang siur di celah-celah kereta pada week end lepas.. Bangsat luh !!

.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Menelanjangkan kebodohan…?

  1. seri says:

    bawak moto cara tu trill apa, cubalah hahaha bukan semua org reti

  2. nita says:

    kena ada self confident yg tinggi nk tunjukkn kebodohan ni. budak2 skrg bersaing2 nk tunjukkn kebodohan yg terlampau. x paham!!!!!

  3. semut api says:

    seri,
    bayangkan kalau tersagat punggung dia… can u imagine..
    tak ada org nak tau…termasuklah….dot…dot..dot..

    nita,
    yer betul..self confident kena tinggi..lagi tinggi confident lagi tinggi dia wikang !

  4. PnConfused says:

    dia bangga okeh…. dia berani wat gitu…

    kalau aku?? naik motorpun kecut, kalau buat mcam tuh, mau hilang perut hb kena piat2…. hohohohooh

  5. semut api says:

    pn C,
    bangga la sangat lepastu menyusahkan org..

    aku rasa hb ko lg buat mcm tu coz dia suka kena piat…πŸ™‚

  6. me3n says:

    kalau ada peluang memang ku nak langgar mat rempit nih biar tersungkur kat tepi jalan ;p.

  7. semut api says:

    me3n,
    relax bro..
    tapi gua pernah borak la dgn seorang anggota keselamatan taraf inspektor ..

    walaupun dlm keadaan bergurau dia ckp..

    ‘senang jer..pi ambush tgh malam, time depa tengah rempit.. pom..pom..dengan M16. pagi besok call mak bapak dia suh collect anak depa’
    πŸ™‚

  8. Bijen M. says:

    Lu mesti tak sempat nak stim time dia tunjuk jari hantu kat lu.
    Ha ha hah.

  9. semut api says:

    bijen,
    siuuut je lu, gua gayat beb nak tengok…πŸ™‚

  10. me3n says:

    waahahaha tapi betul bro..geram ku tengok dorang nih..Kalau nak membahayakan diri, jangan melibatkan orang lain..

  11. semut api says:

    me3n,
    depa ni hati kering bro…

  12. seri says:

    ada sesiapa nak belajar bawak moto itu mcm, contact gua okey hahaha

  13. semut api says:

    seri,
    bagi la contact no. Akademi memandu ala rempit lu..
    ada bran?

  14. seri says:

    tak payahla bro, nanti awek lu jeles hahaha

  15. noorlara says:

    tak kene lagi blehle berlagak stunt kalu dah kene habokpun tak guna.

    Deanz, awak kat pejabat mana sekarang ?

  16. zalisa maz says:

    alahaiπŸ™‚

  17. semut api says:

    noorlara,
    depa ni tegarrrr…
    dah lama pindah pejabat..

    zal,
    di seremban pun banyak aksi camni…πŸ™‚

  18. semut api says:

    seri,
    awek mana? yang dalam pic merempit tu ke?πŸ™‚

  19. abgjas says:

    salam deanz,
    tertanya2 sendiri, mampukah couple2 spt yg naik motor tu melahirkan generasi yg baik di masa akan dtg? atau zuriat yg semakin bejat akhlaknya…

  20. semut api says:

    abgjas,
    kita doakan je semoga depa akan jadi tokeh motor yang berjaya satu hari kelak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s