Tiada apa yang aneh…(?)

tiada apa yang aneh
kalau hati menitiskan darah
luka terhiris merah
kerana hati juga segumpal darah

tiada apa yang aneh
kalau shuttle cock jatuh menerjah
ke gelanggang lawan
Malaysia bakal menang gah…

.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Tiada apa yang aneh…(?)

  1. Bijen M. says:

    Beb.
    Cina pakai baju merah kot.

  2. Masy says:

    good luck utk semua!

  3. semut api says:

    bijen,
    ye kot… harap-harap team kita pun pantang menyerah..

    masy,
    dont miss…. petang nih.

  4. PnConfused says:

    kalah dah laaaa…šŸ˜¦

  5. semut api says:

    pnC,
    Player kita dah tua…

  6. noorlara says:

    hamboi-hamboi soalan bonus nampak, awak memang panjang akal hahahaha rahsia tak mahu bgtau, apapun terima kasih kerana masih agak setia mengunjungi blog saya

  7. semut api says:

    noor,
    kalau lirik tu untuk aku…setakat ni aku masih hidup lagi…šŸ˜‰
    sama-sama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s