Racist facist chauvinist jenayah moral…(?)

                                                                                                                                 Kepada yang songsang…tidak kira songsang fahaman, pemikiran, politik, budaya, anutan, cara hidup, gaya hidup bahkan nafsu sekalipun…                               

Harus diingat jika kamu masuk ke kandang lembu belajarlah menguak. Jika kamu tersesat kekandang kambing belajarlah mengembek…

Tapi ingat jika kamu ke kandang harimau jangan sekali-kali mengaum…buruk padahnya!

…dan kalau kamu memberi makan seekor anjing, awasi tanganmu jangan sampai tergigit!

.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Racist facist chauvinist jenayah moral…(?)

  1. seri says:

    kalau yg jenis dah kawen tp ada gf/bf – itu termasuk dlm kategori songsang?

  2. Kujie says:

    masuk kandang semut, nak bunyi macam mana ye…hehehe

  3. ayah says:

    Masuk kandang semut..ENJIT ENJIT SEMUT….!!!
    Aku nak baca lagi ko nyer idea pasal menda ni…semalam aku dah diskas tentang MELAYU….ALQAEDA..JI(Zul) dll…..
    Eh..bila nak ngeteh…sms aku jap(aku dah bg no hp aku kan..??)

  4. semut api says:

    seri,
    selingkuh & sonsang jauh beza..

    kujie,
    ‘awas ! Ridsectttt !!!’

    tugimun,
    underground punya diskus ke tu…🙂
    hati-hati bro..jgan sampai sejarah berulang..
    aku dah dpt no di hari raya yg syahdu tu hari..roger that..🙂

  5. Kreuger says:

    saya selalu masuk kandang arnab. tapi tadek bunyi la plak. *jangan marah*

    by the way.. i like the way all the paragraph above. Meaningful!!
    Thanks!!!

  6. Bijen M. says:

    Masuk kandang harimau, kena makanlah.

  7. semut api says:

    kreuger,
    yes..very meaningfull di sebalik yang tersurat…

    bijen,
    kalau kena makan susah nak cari bukti tuh…🙂

  8. nita says:

    gostan blk la…pntu taubat masih terbuka :))

  9. semut api says:

    nita,
    kalau naik kereta lembu mcmn nak gostan?

  10. Masy says:

    utk yg songsang tapi masih sedar diri sendiri songsang, rasanya ada banyak ruang untuk buat U-Turn dalam hidup mereka..

    malangnya ramai yg songsang tapi tak sedar diri sendiri songsang, dah tu jari pulak lancang menuding kesongsangan org lain (kononnya), rasanya puak mcm ni kita kena kesian lebih laa.. ramai org mcm ni zaman skrg.

    menepuk dulang, terpercik muka sendiri bak kata org tua-tua🙂

    selamat pagi, tuan rumah..~

  11. seri says:

    kalau songsang buleh wat u turn – tp yg curang/selingkuh/ keluar dgn laki org, amcam? buleh wat u turn? atau kena pegi jumpa wife si laki confess? idup jgn hipokrit, nampak baek tp sendiri mahu pikirlaa

    ehem kena gigit semutlaaa hahaha

  12. semut api says:

    masy,
    setiap dari kita pernah melakukan kesilapan…
    koreksi diri sendiri sebaiknya & jadikan sempadan untuk terus berada di landasan yang betul…

    seri,
    hipokrit juga perlu untuk menjaga kepentingan orang lain dgn tujuan kebaikan demi mengelakkan perpecahan (racist barangkali…)

    *kalau kena gigit semut sediakan Mopiko banyak2…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s