~ Maaf Zahir Batin ~

Lebaran datang lagi, inilah saatnya kita menyambut bulan kemenangan yang luarbiasa. Setelah sebulan kita berpuasa, kini Syawal kembali lagi. Marilah kita sama-sama lapangkan dada membuka pintu maaf atas segala kesalahan dan kekhilafan.  Kepada semua rakan-rakan blogger, fb, fp, email, forum club, ruang komen dan semua yg mengenali…

Kedewasaan bukan bererti hidup tanpa kesalahan
Dengan segala kerendahan hati
Mohon maaf atas segala keterlanjuran

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Minal aidin wal faidzin…
 

.

.

 

.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to ~ Maaf Zahir Batin ~

  1. shafarina says:

    baiklah encik semut, saya ampunkan.

    ecehwah mcm ada buat salah lak. takde kan?

    selamat berhari raya juga, bawa kereta elok2 n berhati2, don’t sms/sleep/eat n drive nanti tak konsentret.

  2. Masy says:

    selamat berhari raya tuan busut
    bawak kete elok2
    berhati2 di jalanraya
    mknlah byk2 nanti ye hehehe

  3. Semut api says:

    masy,
    tqvm…harap2 lepas raya ni bertambah berat…🙂

    shaf,
    hahaha…byk nau salah nko kat aku ek…siap berampun bagai…🙂
    tq atas ingatan…

  4. fooG says:

    selamat hari raya…maaf zahir batin encik semut api…hehheheh

  5. Anonymous says:

    cantik cincin! slmt myambut aidilfitri ye…😀

  6. nita says:

    anony tu sya…xcited nk comment smpi lupa letak nma. ampun……hahaha

  7. Semut api says:

    fuji,
    selamat… makan minum di dato’ Onn harap halalkan..🙂

    nita,
    slamat raya.. orang lain pun posa jugak tp x la jadi pelupa… cincin raya tuh..🙂

  8. norsha says:

    selamat hari raya……..

  9. Semut api says:

    norsha,
    tqvm..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s